Betterboard på Digitaliseringsdagen 2024

BetterBoard delte indsigt i digital bestyrelsesarbejde på Digitaliseringsdagen 2024.

BetterBoard på Digitaliseringsdagen 2024

BetterBoard deltog på Digitaliseringsdagen 2024, hvor vi delte vores erfaringer om de mange forretningsmæssige fordele ved at digitalisere bestyrelsesarbejdet. Med over 650 deltagere blev det en dag præget af interessante samtaler og potentiale for nye samarbejder. Vi oplevede en positiv interesse for vores løsninger til bestyrelsesportaler og datarum fra virksomheder og organisationer, der ønsker at effektivisere deres governance-processer og styrke deres konkurrenceevne.

Digitalisering, der skaber værdi og vækst

I SPOR 4 præsenterede Stefan Schelde Hansen, CEO og Founder af BetterBoard®, hvordan digitalisering af bestyrelsesarbejdet ikke blot letter arbejdsgangen, men også skaber reel værdi for virksomhedens bundlinje. Ved at centralisere økonomirapportering, dokumenthåndtering og kommunikation i et sikkert og krypteret miljø, kan virksomheder spare tid, reducere omkostninger og øge effektiviteten i beslutningsprocesserne. Stefan Schelde Hansen, der har mange års erfaring med bestyrelsesarbejde og digitalisering, understregede vigtigheden af at udnytte teknologi til at optimere styringen og skabe en mere agilt og konkurrencedygtigt løsning.

Optimal løsning

BetterBoard’s bestyrelsesportal og datarum blev præsenteret som det ideelle værktøj for professionelle bestyrelser, der ønsker at optimere deres arbejde og fremme god selskabsledelse. Med BetterBoard får virksomheder et intuitivt og brugervenligt værktøj, der ikke blot skaber overblik, men også sikrer en smidig og sikker dokumenthåndtering. Det betyder, at både ledelse og bestyrelse kan fokusere på strategisk udvikling og vækst, fremfor tidskrævende administrative opgaver.

En dag med nye forretningsmuligheder

Vores deltagelse på Digitaliseringsdagen 2024 gav os mulighed for at møde en lang række ledere og beslutningstagere, der er klar til at tage skridtet mod en mere digital og effektiv fremtid. Den store interesse for vores løsninger bekræfter, at behovet for digitalisering af bestyrelsesarbejdet er voksende, og vi ser frem til at følge op på de mange spændende dialoger, der blev etableret under messen.

Kontakt os i dag og få en gennemgang af vores digitale løsninger

Har du også et ønske om at effektivisere bestyrelsesarbejdet i din virksomhed? Kontakt os i dag og få en personlig gennemgang af, hvordan BetterBoard kan hjælpe dig med at skabe et mere effektivt og professionelt bestyrelsesarbejde.

Tak for en fantastisk dag på Digitaliseringsdagen 2024!

#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}