BetterBoard deltog på Danske Vandværkers fagmesse i Fredericia

Image module

BetterBoard deltog på Danske Vandværkers fagmesse i Fredericia

BetterBoard præsenterede sin bestyrelsesportal for vandværkerne på Danske Vandværkers fagmesse i Fredericia – en dag fyldt med netværk og vidensdeling.

Stor interesse for digitale løsninger på vandværkernes fagmesse

Den 5. oktober var BetterBoard til stede på Danske Vandværkers fagmesse i Messe C, Fredericia, hvor mere end 400 deltagere fra hele landet deltog. Fagmessen var årets sidste store begivenhed for branchen, og BetterBoard var blandt de mange udstillere, der præsenterede løsninger og services rettet mod vandværkerne.

Stemningen på messen var fyldt med energi, og det var tydeligt, at der var stor interesse for at drøfte og udforske nye digitale løsninger, som kan effektivisere vandværkernes arbejde. Vi i BetterBoard var glade for at kunne fremvise vores bestyrelsesportal, som kan hjælpe vandværkernes bestyrelser med at arbejde mere struktureret, sikkert og overskueligt.

Effektivisering af bestyrelsesarbejde med BetterBoard

På standen, hvor Thomas Schlüter og Lars Horshauge fra BetterBoard tog imod gæsterne, viste vi, hvordan vores bestyrelsesportal kan gøre en forskel for vandværkernes bestyrelser. Bestyrelsesarbejde i vandværker kan være komplekst, og vores løsning er skabt til at gøre det nemmere for bestyrelsesmedlemmer at samarbejde, dele dokumenter og træffe beslutninger med det rette overblik.

Vi har designet portalen, så den opfylder alle de krav, der stilles til moderne bestyrelsesarbejde, herunder sikker dokumenthåndtering, nem adgang til mødemateriale og klare kommunikationskanaler. Mange besøgende på standen viste interesse for portalen og kunne se potentialet i at digitalisere deres bestyrelsesarbejde.

Netværk og vidensdeling på tværs af branchen

Dagen var ikke kun en præsentation af vores produkt – det var også en fantastisk mulighed for at netværke med både eksisterende og potentielle kunder fra hele vandbranchen. Messen gav os mulighed for at mødes med vandværker, der allerede bruger BetterBoard, og høre deres erfaringer med vores portal.

Samtidig fik vi også mulighed for at møde nye ansigter og få en snak om de udfordringer, vandværker står over for i deres bestyrelsesarbejde. Vi oplevede, at flere vandværker ønsker at styrke deres governance gennem mere effektive arbejdsprocesser, og her kunne vi præsentere konkrete løsninger gennem vores bestyrelsesportal.

Digitalisering i vandværkernes bestyrelsesarbejde

Danske Vandværkers fagmesse i Fredericia bekræftede, at digitalisering er en af de store trends i vandbranchen. Vandværkerne står over for stigende krav til effektivitet og sikkerhed, og bestyrelsesarbejdet er en af de centrale funktioner, hvor digitalisering kan gøre en betydelig forskel.

BetterBoard har specialiseret sig i at levere værktøjer, der gør bestyrelsesarbejde nemmere og mere gennemsigtigt. Vores løsning har allerede hjulpet mange bestyrelser på tværs af forskellige brancher, og vi er stolte af at kunne tilbyde vandværkerne et værktøj, der kan optimere deres beslutningsprocesser.

En vellykket dag i Fredericia

Vi ser tilbage på en vellykket dag på fagmessen i Fredericia, hvor vi fik skabt nye forbindelser og styrket eksisterende relationer. Den store interesse for BetterBoards bestyrelsesportal viser, at vandværkerne er klar til at tage digitaliseringen til næste niveau, og vi er glade for at kunne støtte dem på denne rejse.

Tak til alle, der besøgte os på standen, og til Danske Vandværker for at arrangere en velorganiseret og inspirerende messe. Vi ser frem til at arbejde videre med de mange nye muligheder og hjælpe endnu flere vandværker med at effektivisere deres bestyrelsesarbejde med BetterBoard.

#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}